Telenet Autologin Update 3

Thanks to a friendly contact at Telenet Customer Care, I can offer users of the Autologin App the following solution to the login-problem: Use your Telenet Internet-credentials (the ones you use in your cable-modem). It has a format similar to this : v231537. You can find your internet-login on your invoices.

7 thoughts on “Telenet Autologin Update 3

 1. Hallo,

  Ik heb de laatste dagen veel problemen om automatisch in te loggen op een homespot met uw app.
  Is er ergens iets veranderd ?

  Vriendelijke groeten,

  Dirk Adriaense

 2. Na de laatste android 4,3 update werkt de app niet meer juist; Als hij nu probeert te verbinden met wifi homespot dan opent de Google homepage ??

  • Ben je zeker dat je de laatste versie van de app hebt? Ik heb verder nog geen klachten gehoord van 4.3-users, en mijn stats bevestigen toch dat 10% van de users die versie draaien.

   Trouwens: Het feit dat je de Google homepage bereikt, wil toch zeggen dat je WIFI hebt. Dus de app werkt 🙂

   • De app werkt niet want hij logt niet in op een homespot of hotspot.
    Als de app wil inloggen kom ik op google terecht.
    Daarna krijg ik een melding dat de verbinding verbroken is en opnieuw moet inloggen . Dit krijg ik elke keer te zien , dus er is duidelijk wel ergens iets fout.
    Verder kan ik er niets mee.
    Ik weet niet of ik deze allerlaatste versie heb want ik downloadde die van google play store.

    • Als ik die melding krijg om opnieuw in te loggen krijg ik de telenet homespot login pagina niet te zien , alleen een melding dat ik niet met een homespot verbonden ben , en dus kan ik niet inloggen.

     Ik meld alleen maar dit probleem , als dit niet gewaardeerd word stop ik er gewoon mee en zoek een andere app die dit doet .
     Groeten

     • Hoi Dirk,

      Ik apprecieer wel degelijk dat users problemen melden. Het is gewoon soms moeilijk om een oplossing te voorzien voor alle gevallen.
      Ik heb bij verscheidene personen die mijn app gebruiken op een 4.3 machine gepolst, maar zowel zij als ik hebben geen problemen met inloggen.
      Wat wel af en toe gebeurt is dat men 2x moet inloggen voor het werkt, of dat men weg beweegt van de hotspot en dus al van de WIFI afgekoppeld is terwijl mijn app nog probeert in te loggen.
      Het feit dat jij een melding krijgt dat je niet met een homespot verbonden bent , wil zeggen dat je heel even koppelt met een homespot en er dan terug vanaf vliegt.
      Als je de versie van Google Play gebruikt, zou je de laatste versie moeten hebben (de Play Store stuurt jou normaal automatisch updates).

Leave a Reply

Your email address will not be published.